Skip to main content

Xccident...

Salam... uoolzz...

Myzall ada story nk khabarkan...
kisahnya begini...

Hari sabtu (x sure brapa hariblan)... Myzall hang out ngan roommate myzall...
kami g CS n VM enjoy lah.. dah rest day so nk release tension la...
banyak yg kmi buat..
dari kareoke, tgk wayang (x jadi pon), men bowling n etc..
so much fun..
sampai xsedar masa dah senja...
heheh..

But x disangka2...
kmi dah xsempat, tgh kejar masa as one of my roommate nk kna gi training bola...
so my frens yg drive keta 2 pon apalagi pecutlah...

pecut sampai 1 3 kot...
punya lah laju...
celah knan celah kiri....
kjap je dah nak sampai...
bila sampai dekat simpang... ada satu traffic light...
sampai ja dekat traffic light 2... dya x sempat nk break...
so apalagi.. BOOM!!
berlangar sudah...

NASIB baik x jadi pa2 dkt kami semua...
Alhamdulillah... syukur

This some pics from the xcident...




so my advise...
pandu cermat jiwa selamat...'
even kita tgh kejar masa.. ingatlah orang tersayang ketika memandu..
But i never salahkan my frens yg drive 2... sbb dia pon nk cuba tolong roommate kita org yg ada training bola 2...

Hope this story bleh memberikan pngajaran dan dijadikan teladan yer...
k.. bye


Comments

AKu InSaN BiaSA said…
hahaha..
sapa kah si jejaka yg mmbawa keta tu..
yg ada training bola tu tau dah sapa dia..
kna bayar bapa gnti rugi??
Myzall said…
Biarlah rahsia... hehehe

Popular posts from this blog

Derma Darah Kali Ke2 Beb!!

Assalamualaikum...

Sorry sbb lama x update blog ni..
Biasalah baru masuk new sem.. so sebuk sikit...
Apa pon En. Myzall kini dah mencecah Semester ke 3..

Back to the main topic..

Yeay!! Yeay!!
Kali ke2 myzall dapat menderma darah myzall yang berlebihan...
Happy + Excited + Sakit!!



Alhamdulillah.. Kali ni semuanya lancar...
dengan sekali cucuk dah mampu dermakan 450 ml darah...
Moga2 darah ni dapat membantu kepada yang memerlukan..

Nak Myzall share saat2 genting ketika derma darah..
First kena isi borang.. dalam borang tu akan tanya tentang macam2 penyakit yang mungkin
kita hidapi... so juz thick tidak.. tapi jangan tipu tau..

Then, kita akan pergi ke station check kecairan darah, jenis darah dan timbang berat badan...
Myzal punya darah jenis O+.. Kecairannya 17.7... Berat badan... tut... but dah turun 5 KG beb!!

Lpas kita pass station tu.. kita kna pergi ke blood presure station with the Dr....
3 kali check blood presure baru boleh derma darah... Ye la myzall ni blood presure nya ting…

Cheer Up..

10 mac 2011

It's miserable to live ur life without anybody besides ur world...
Kesah apa aku.. yang penting kita kena enjoy dengan hidup kita. Biarlah dia org nak kata apa, kita buat tak kesah jer.. SO WHAT!! it's my life...
Aku bukan nak kata apa lew.. tapi mulut org kta x boleh nk tutup so just biarkannya...
Aku tahu lew aku tak sehebat mana pon.. tapi tak payah lew sampai nak benci dan berdendam dengan aku... Sesungguhnya aku dah bosan dengan semua nie...

*************************************
11 mac 2011

Result SPM keluaq minggu depan... Nervous nyer aku, takut tak sehebat yang aku bayangkan selama ini... But apa pun i've try my best cuma tawakal jer lew yang tinggal....
Buat semua SPM leaver at GSC... I wish u all The Best Of Luck 4 ur result...
All 5A2 student at SXI, Penang, Jumpa kamu semua di skolah masa nak ambik result nanti K....
How i'm gonna 2 face all my teacher's if i fall?? soalan yang tiap2 arie timbul d fikaran aku... i HOPEE all my teacher is fine with my …

Lama x update...

Salam...
sorry sbb lma x update...

myzall skrang ni agak sibuk..
pagi ke sekolah bantu team debate, ptg dkt rmah kemas rumah...
malam tengok tv jawabnye...



Bosan x12000
Cuba apply keje tapi x pernah dapat..
agaknya diorang terlupa nak tengok column no fon kot
2 yg x call 2....

Namun xpa,
mungkin ada hikmahnya di sebalik semua ni..
dok rmah asyik perabis beras ja..
dah naik kurang lebih 4 kilo dah ni...

Ni x boleh jadi...
esok kna start jogging...
2 pon klu bangun awal...

Tapi at least skrng ni banyak site aktivti yg myzall buat
x la asyik terperuk dalam rumah ni ja...

esok ada satu NGO nak lantik myzall untuk
buat management dkt library diaorang
Library kecik ja...
Bolehlah...

Thats all for today..
ada masa myzall tulis lagi k..
Bye...