Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

Last Day In Merbok...

Salam....




today is the last day myzall d merbok untuk sem ini...
wahhh... bestnya dah nak balik....
esok paper terakhir... happy gila sbb dilema exam sem ni habis dah..
Tgh packing baju n all my things...
esok lpas paper trus balik...
lpas ni nak study sikit... then apalagi zzzzz...
hehehe

Maybe lpas ni susah sikit nak post entri cause dkt rumah line
x brapa nak ada.... so jgn marah k...
if ada line sikit pon.. myzall akan try untuk post a new entry!!
so dont worry...

be happy..
always smile..
its an ibadah...

k... bye....

One more paper 2 go!!

Salam...

Stress...
namun waktu yg dinanti-nanti hampir tiba....
myzall punya final exam dah nak habis!!
juz lagi sehari, i can go back to my hometown!! x sabar nyer...



Last paper for myzall is MGT 153...
where this paper is all about management n' business...
100% notes... so kna baca n ingat...
if not... mampos la myzall dlm final nanti...

Alhamdulillah setakat ni all the paper i sat boleh jawab dgn tenang..
xcept for account paper yg x seimbang 2!!
arrhhh... dah lah blajaq sampai nk pecah kpala otak..
last2 x seimbang.. sapa yg x tension kan...

heheh
k... bye...

Video oh Video 2

Salam...

Myzall nk share some of my fav Kpop MV..
This is the latest tau!! Enjoy!!

Shinee
FT Island
Big Bang
The latest MV n' i luv KPOP SO MUCH!! k... bye...

Video oh Video

Salam... Myzall nak share some video dkt sini...
Funny... got it from my BEL 260 Letc... Angry birds..

Video yg myzall buat utk bufday kwan myzall.... namanya athirah liyana...

Thanx for watching...

Xccident...

Salam... uoolzz...

Myzall ada story nk khabarkan...
kisahnya begini...

Hari sabtu (x sure brapa hariblan)... Myzall hang out ngan roommate myzall...
kami g CS n VM enjoy lah.. dah rest day so nk release tension la...
banyak yg kmi buat..
dari kareoke, tgk wayang (x jadi pon), men bowling n etc..
so much fun..
sampai xsedar masa dah senja...
heheh..

But x disangka2...
kmi dah xsempat, tgh kejar masa as one of my roommate nk kna gi training bola...
so my frens yg drive keta 2 pon apalagi pecutlah...

pecut sampai 1 3 kot...
punya lah laju...
celah knan celah kiri....
kjap je dah nak sampai...
bila sampai dekat simpang... ada satu traffic light...
sampai ja dekat traffic light 2... dya x sempat nk break...
so apalagi.. BOOM!!
berlangar sudah...

NASIB baik x jadi pa2 dkt kami semua...
Alhamdulillah... syukur

This some pics from the xcident...




so my advise... pandu cermat jiwa selamat...' even kita tgh kejar masa.. ingatlah orang tersayang ketika memandu.. But i never salahkan my frens …

Sharing is Caring

Salam... I wanna share some pics with uoolz...

bajet gi Paris..
tgh feelingss.. 
Dinner Arabic night 
Lawakan... 
Inilah myzall.. penuh gaya... (belagaknya) heheh.. handsome nya tiada.. tapi comelnya ada...
k bye...

Deman Exam melanda lagi

yo... Assalamualaikum...

Final Exam come again... i hate this period... myzall letih lah asyik study3!!
But this is about my future.. so i need 2 do my best... Account is fun.. but sometimes stressful.. Ni lah lumrah hidup... This is miserable n' still need for myzall untuk melaluinya...
Exam...exam..exam..



Blood Donation

Assalamualaikum....

English Title uoolzz...
Haritu myzall ada ceta yg myzall x dapat nak derma drah.... recently ada lagi skali derma darah dekat perpustakaan UiTM Kedah...
So apalagi myzall pun try la... mana lah tahu nasib kan...

jeng.. jeng... jeng...
try to guess....
Myzall berjaya donate blood myzall as my blood pressure allowed me to do so...
Happy gila...

Pengalaman masa kena cucuk tu tak la sakit sangat...
tapi masa darah tiba1 tak nak kuaq... time 2 ada rasa sakit sikit sbb nurse asyik dok cuck tarik jarum 2...
Tapi ok la myzall satisfy sbb apa yg myzall nak telah dikaburi...

Ni ada satu foto ketika myzall sdang menahan sakit.... (Sakit la Sangat...)