Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

Hujan Bagaikan Mutiara

Agak lama myzall x post kan....

Hari yang dilimpahi air mutiara ini membuatkan aku ingin kembali menulis...
Setelah melangkah masuk ke semester baru nie, aku rasa happy giler...
Tak tau knapa...

Sem baru dapat letc baru... Letc ok lah... but not my Bel 260 pnya letc!! poyo kot... Strict sangat... (meluahkan perasaan lah pulak)...

But overall i think this sem will be my best sem!! Insya Allah...
As the sem begin, all my work dah start nak memeningkan kepala kot!!
Tapi nie lah lumrah orang tgh blajaq kan...

New roomate, new lifestyle begin!! biasalah kna lah ambik masa dalam nk menyesuaikan diri dengan persekitaran yg baru!!

Ok deh!! nanti kita post lagi k!!
Luv u all....