Skip to main content

Posts

Final Exam Sem 3!!

Hey Hey Hey!!

Salam..

The final exam is juz around the corner!!
Pejam celik pejam celik dah nak habis semester 3 ni...
Alhamdulillah setakat ni semuanya berjalan dengan lancar.

Entri kali ni nak gtau yang final exam nak mula dah
In fact it will begun tomorrow!!
First paper will be BEL311
x la susah sangat

Yang paling myzall takut ialah
PAPER LAW240..
bukan takut dengan lecturernya
tapi dengan subject yang boleh dikatakan
subject KILLER sem 3 ni...

Tapi yang nak dihighlight kan kat sini ialah...
Myzall nak ucapkan GUDLUCK to all my buddies
for all the final paper..
Hope uools dapat buat yang terbaik
n' aim for the Dean List!!

To all my classmate.. i want to seek for forgiveness
if i have done anything wrong sepanjang semester ni!!
sorry, Sorry, SORRY!!

I hope kita akan jumpa lagi sem depan...
Lastly, juz wanted to say GOOOOOOOOOD LUCK!!!

Chao!!
Recent posts

Derma Darah Kali Ke2 Beb!!

Assalamualaikum...

Sorry sbb lama x update blog ni..
Biasalah baru masuk new sem.. so sebuk sikit...
Apa pon En. Myzall kini dah mencecah Semester ke 3..

Back to the main topic..

Yeay!! Yeay!!
Kali ke2 myzall dapat menderma darah myzall yang berlebihan...
Happy + Excited + Sakit!!



Alhamdulillah.. Kali ni semuanya lancar...
dengan sekali cucuk dah mampu dermakan 450 ml darah...
Moga2 darah ni dapat membantu kepada yang memerlukan..

Nak Myzall share saat2 genting ketika derma darah..
First kena isi borang.. dalam borang tu akan tanya tentang macam2 penyakit yang mungkin
kita hidapi... so juz thick tidak.. tapi jangan tipu tau..

Then, kita akan pergi ke station check kecairan darah, jenis darah dan timbang berat badan...
Myzal punya darah jenis O+.. Kecairannya 17.7... Berat badan... tut... but dah turun 5 KG beb!!

Lpas kita pass station tu.. kita kna pergi ke blood presure station with the Dr....
3 kali check blood presure baru boleh derma darah... Ye la myzall ni blood presure nya ting…

Inspirasi

Salam untuk semua...



Post kali ni is all about inspiration...
Nak tahu x apa inspirasi si Myzall niii...

Ha.... Inspirasi myzall adalah....
Telur.....????

hahaha... x lah...
of course lah My Lecturer
cause itulah impian dan cita2 myzall since menjejakkan kaki
di MENARA GADING... (banyaknya gading dia)
hehehe....

Lecturer myzall sungguh berdedikasi n memberikan inspirasi
Teknik mengajarnya yang memerah otak student mmg best...
Apapon Lecturer myzall is DA BEST!!

So apa korang punya inspirasi??
Hidup orang yang x berinspirasi umpama
"Menuang air ke daun yang keruh"
x dak harapan n x dak pembakar semangat..

Apapon... pastikan korang mempunyai inspirasi yang DA BOOM punya...
hahahahah
Sampai bertemu lagi...
K.... Bye...

Lama x update...

Salam...
sorry sbb lma x update...

myzall skrang ni agak sibuk..
pagi ke sekolah bantu team debate, ptg dkt rmah kemas rumah...
malam tengok tv jawabnye...



Bosan x12000
Cuba apply keje tapi x pernah dapat..
agaknya diorang terlupa nak tengok column no fon kot
2 yg x call 2....

Namun xpa,
mungkin ada hikmahnya di sebalik semua ni..
dok rmah asyik perabis beras ja..
dah naik kurang lebih 4 kilo dah ni...

Ni x boleh jadi...
esok kna start jogging...
2 pon klu bangun awal...

Tapi at least skrng ni banyak site aktivti yg myzall buat
x la asyik terperuk dalam rumah ni ja...

esok ada satu NGO nak lantik myzall untuk
buat management dkt library diaorang
Library kecik ja...
Bolehlah...

Thats all for today..
ada masa myzall tulis lagi k..
Bye...

Last Day In Merbok...

Salam....




today is the last day myzall d merbok untuk sem ini...
wahhh... bestnya dah nak balik....
esok paper terakhir... happy gila sbb dilema exam sem ni habis dah..
Tgh packing baju n all my things...
esok lpas paper trus balik...
lpas ni nak study sikit... then apalagi zzzzz...
hehehe

Maybe lpas ni susah sikit nak post entri cause dkt rumah line
x brapa nak ada.... so jgn marah k...
if ada line sikit pon.. myzall akan try untuk post a new entry!!
so dont worry...

be happy..
always smile..
its an ibadah...

k... bye....

One more paper 2 go!!

Salam...

Stress...
namun waktu yg dinanti-nanti hampir tiba....
myzall punya final exam dah nak habis!!
juz lagi sehari, i can go back to my hometown!! x sabar nyer...



Last paper for myzall is MGT 153...
where this paper is all about management n' business...
100% notes... so kna baca n ingat...
if not... mampos la myzall dlm final nanti...

Alhamdulillah setakat ni all the paper i sat boleh jawab dgn tenang..
xcept for account paper yg x seimbang 2!!
arrhhh... dah lah blajaq sampai nk pecah kpala otak..
last2 x seimbang.. sapa yg x tension kan...

heheh
k... bye...

Video oh Video 2

Salam...

Myzall nk share some of my fav Kpop MV..
This is the latest tau!! Enjoy!!

Shinee
FT Island
Big Bang
The latest MV n' i luv KPOP SO MUCH!! k... bye...