Skip to main content

Final Exam Sem 3!!

Hey Hey Hey!!

Salam..

The final exam is juz around the corner!!
Pejam celik pejam celik dah nak habis semester 3 ni...
Alhamdulillah setakat ni semuanya berjalan dengan lancar.

Entri kali ni nak gtau yang final exam nak mula dah
In fact it will begun tomorrow!!
First paper will be BEL311
x la susah sangat

Yang paling myzall takut ialah
PAPER LAW240..
bukan takut dengan lecturernya
tapi dengan subject yang boleh dikatakan
subject KILLER sem 3 ni...

Tapi yang nak dihighlight kan kat sini ialah...
Myzall nak ucapkan GUDLUCK to all my buddies
for all the final paper..
Hope uools dapat buat yang terbaik
n' aim for the Dean List!!

To all my classmate.. i want to seek for forgiveness
if i have done anything wrong sepanjang semester ni!!
sorry, Sorry, SORRY!!

I hope kita akan jumpa lagi sem depan...
Lastly, juz wanted to say GOOOOOOOOOD LUCK!!!

Chao!!

Comments

Popular posts from this blog

Lama x update...

Salam...
sorry sbb lma x update...

myzall skrang ni agak sibuk..
pagi ke sekolah bantu team debate, ptg dkt rmah kemas rumah...
malam tengok tv jawabnye...



Bosan x12000
Cuba apply keje tapi x pernah dapat..
agaknya diorang terlupa nak tengok column no fon kot
2 yg x call 2....

Namun xpa,
mungkin ada hikmahnya di sebalik semua ni..
dok rmah asyik perabis beras ja..
dah naik kurang lebih 4 kilo dah ni...

Ni x boleh jadi...
esok kna start jogging...
2 pon klu bangun awal...

Tapi at least skrng ni banyak site aktivti yg myzall buat
x la asyik terperuk dalam rumah ni ja...

esok ada satu NGO nak lantik myzall untuk
buat management dkt library diaorang
Library kecik ja...
Bolehlah...

Thats all for today..
ada masa myzall tulis lagi k..
Bye...