Skip to main content

Last Day In Merbok...



Salam....




today is the last day myzall d merbok untuk sem ini...
wahhh... bestnya dah nak balik....
esok paper terakhir... happy gila sbb dilema exam sem ni habis dah..
Tgh packing baju n all my things...
esok lpas paper trus balik...
lpas ni nak study sikit... then apalagi zzzzz...
hehehe

Maybe lpas ni susah sikit nak post entri cause dkt rumah line
x brapa nak ada.... so jgn marah k...
if ada line sikit pon.. myzall akan try untuk post a new entry!!
so dont worry...

be happy..
always smile..
its an ibadah...

k... bye....

Comments

Popular posts from this blog

Judgement Day...

20 Mac 2011
Kerja banquet di Hotel E&O amat meletihkan... the best thing i ever did is terjatuhkan minuman ke atas guest..hehe.. Walapn gaji nyer agak lumayan namun rasa bagai di seksa.. I've learn a little bit about Hospitality n Management while wrking there...
It's a chienese weeding... aku disruh untuk memakai jaket E&O utk mlayan tetamu... cute jugak aku bila memakai jaket itu.. hehe.. Letih kut brdiri sepanjang hari... But overall i've got the xprience...
*****************************************
23 Mac 2011
It's the judgement day...Result ku not so bad... boleh lew... still ada future.But overall i luv my self sbb dah brsungguh2 n bertungkus-lumus time SPM last year. Harapan untuk menjejakkan kaki ke menara gading semakin dapat ku kecapi..
Pengalaman yg brdebar2... Semalam hampir x dpt nk pejamkan mata... Toleh ke knn dn kri still x dapt nk tido... pkul 4 pagi baru lew aku dibuai mimpi... Today... aku bangun awal dri biasa.. it's 7.30 a.m.. Aneh kerna aku …

Final Exam Sem 3!!

Hey Hey Hey!!

Salam..

The final exam is juz around the corner!!
Pejam celik pejam celik dah nak habis semester 3 ni...
Alhamdulillah setakat ni semuanya berjalan dengan lancar.

Entri kali ni nak gtau yang final exam nak mula dah
In fact it will begun tomorrow!!
First paper will be BEL311
x la susah sangat

Yang paling myzall takut ialah
PAPER LAW240..
bukan takut dengan lecturernya
tapi dengan subject yang boleh dikatakan
subject KILLER sem 3 ni...

Tapi yang nak dihighlight kan kat sini ialah...
Myzall nak ucapkan GUDLUCK to all my buddies
for all the final paper..
Hope uools dapat buat yang terbaik
n' aim for the Dean List!!

To all my classmate.. i want to seek for forgiveness
if i have done anything wrong sepanjang semester ni!!
sorry, Sorry, SORRY!!

I hope kita akan jumpa lagi sem depan...
Lastly, juz wanted to say GOOOOOOOOOD LUCK!!!

Chao!!

Cheer Up..

10 mac 2011

It's miserable to live ur life without anybody besides ur world...
Kesah apa aku.. yang penting kita kena enjoy dengan hidup kita. Biarlah dia org nak kata apa, kita buat tak kesah jer.. SO WHAT!! it's my life...
Aku bukan nak kata apa lew.. tapi mulut org kta x boleh nk tutup so just biarkannya...
Aku tahu lew aku tak sehebat mana pon.. tapi tak payah lew sampai nak benci dan berdendam dengan aku... Sesungguhnya aku dah bosan dengan semua nie...

*************************************
11 mac 2011

Result SPM keluaq minggu depan... Nervous nyer aku, takut tak sehebat yang aku bayangkan selama ini... But apa pun i've try my best cuma tawakal jer lew yang tinggal....
Buat semua SPM leaver at GSC... I wish u all The Best Of Luck 4 ur result...
All 5A2 student at SXI, Penang, Jumpa kamu semua di skolah masa nak ambik result nanti K....
How i'm gonna 2 face all my teacher's if i fall?? soalan yang tiap2 arie timbul d fikaran aku... i HOPEE all my teacher is fine with my …