Skip to main content

Cheer Up..

10 mac 2011

It's miserable to live ur life without anybody besides ur world...
Kesah apa aku.. yang penting kita kena enjoy dengan hidup kita. Biarlah dia org nak kata apa, kita buat tak kesah jer.. SO WHAT!! it's my life...
Aku bukan nak kata apa lew.. tapi mulut org kta x boleh nk tutup so just biarkannya...
Aku tahu lew aku tak sehebat mana pon.. tapi tak payah lew sampai nak benci dan berdendam dengan aku... Sesungguhnya aku dah bosan dengan semua nie...

*************************************
11 mac 2011

Result SPM keluaq minggu depan... Nervous nyer aku, takut tak sehebat yang aku bayangkan selama ini... But apa pun i've try my best cuma tawakal jer lew yang tinggal....
Buat semua SPM leaver at GSC... I wish u all The Best Of Luck 4 ur result...
All 5A2 student at SXI, Penang, Jumpa kamu semua di skolah masa nak ambik result nanti K....
How i'm gonna 2 face all my teacher's if i fall?? soalan yang tiap2 arie timbul d fikaran aku... i HOPEE all my teacher is fine with my result.
Oh shit... I forgot to apply my KPLSM... nEED 2 go now...

*************************************

13 mac 2011

rASA macam baru semalam aku mintak keja kat GSC.. tiba2 dah kenA BUANG... aRRRRH!!! nak cari kerja apa pulak lepas nie??? Mampos nak jawab kat parents aku tentang hal nie....
GSC is the best xprience i ever had.... This is call a miserable life....
Although i realise that we learn from mistakes but it's hard 4 me to accept this things just like that... lepas nie dah payah nak cakap PAT cards 100 kali sehari dah... hehehe...

*************************************

14 mac 2011

Syok nyer arie nie dapat hang out with my freinds....
kArAOKE all day long is fun DOH!!
MAMPOS pie lew kat masalah yang tengah melanda dalam hidup aku..... aku dah x nak pkiaq lagi.... Lagi kita fikirkannya lagi berat kepala nie...
It's feel so weird 2 go out and have fun cause usually i kena pergi kerja....
My life is empty now... but just ignore it... "whatever" u just need 2 liv ur life...
hope 2morrow will better than 2day!!!
chill up dear!!! ~CHOU~

Comments

Popular posts from this blog

Judgement Day...

20 Mac 2011
Kerja banquet di Hotel E&O amat meletihkan... the best thing i ever did is terjatuhkan minuman ke atas guest..hehe.. Walapn gaji nyer agak lumayan namun rasa bagai di seksa.. I've learn a little bit about Hospitality n Management while wrking there...
It's a chienese weeding... aku disruh untuk memakai jaket E&O utk mlayan tetamu... cute jugak aku bila memakai jaket itu.. hehe.. Letih kut brdiri sepanjang hari... But overall i've got the xprience...
*****************************************
23 Mac 2011
It's the judgement day...Result ku not so bad... boleh lew... still ada future.But overall i luv my self sbb dah brsungguh2 n bertungkus-lumus time SPM last year. Harapan untuk menjejakkan kaki ke menara gading semakin dapat ku kecapi..
Pengalaman yg brdebar2... Semalam hampir x dpt nk pejamkan mata... Toleh ke knn dn kri still x dapt nk tido... pkul 4 pagi baru lew aku dibuai mimpi... Today... aku bangun awal dri biasa.. it's 7.30 a.m.. Aneh kerna aku …

Final Exam Sem 3!!

Hey Hey Hey!!

Salam..

The final exam is juz around the corner!!
Pejam celik pejam celik dah nak habis semester 3 ni...
Alhamdulillah setakat ni semuanya berjalan dengan lancar.

Entri kali ni nak gtau yang final exam nak mula dah
In fact it will begun tomorrow!!
First paper will be BEL311
x la susah sangat

Yang paling myzall takut ialah
PAPER LAW240..
bukan takut dengan lecturernya
tapi dengan subject yang boleh dikatakan
subject KILLER sem 3 ni...

Tapi yang nak dihighlight kan kat sini ialah...
Myzall nak ucapkan GUDLUCK to all my buddies
for all the final paper..
Hope uools dapat buat yang terbaik
n' aim for the Dean List!!

To all my classmate.. i want to seek for forgiveness
if i have done anything wrong sepanjang semester ni!!
sorry, Sorry, SORRY!!

I hope kita akan jumpa lagi sem depan...
Lastly, juz wanted to say GOOOOOOOOOD LUCK!!!

Chao!!